Maak je keuze uit onderstaande opties.

Als pakket rouwkaarten volgende dag in huis*

Om het drukwerk de volgende dag op één adres te ontvangen kies je in het besteloverzicht voor spoedbezorging (15,-) en de kaarten (met enveloppen) zijn - als je de bestelling voor 18.00 uur doet - de volgende dag voor 13:00 uur bij je thuis. Levering van spoedbezorging kan van maandag tot en met zaterdag. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt.

Spoedbezorging België

Pakketten van meer dan 20 stuks die voor 18:00 uur zijn besteld worden doorgaans de volgende dag (uitgezonderd zondag) voor 20:00 uur bezorgd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een bezorging per koerier. Het is mogelijk om van maandag tot en met vrijdag, op afspraak, drukwerk op te halen bij onze drukkerij in Oss.

Proefdruk morgen in huis

Bestel voor 18:00 uur de proefdruk en kies in het besteloverzicht voor spoedbezorging (15,-). De proefdruk wordt op maandag tot en met zaterdag voor 13:00 uur geleverd. Inclusief alle voorbeelden enveloppen en papiersoorten. Alle orders hebben een trackingcode waardoor de bezorging inzichtelijk wordt.