Betalen gaat veilig en gemakkelijk

Je kunt jouw bestelling op Stil Verhaal op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online en uiteraard op een veilige manier.

iDeal

Met iDeal kun je eenvoudig en snel betalen. Voor het betalen via iDeal heb je naast je bankpas ook een scanner van de bank nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen. Ook kun je via een bank app op je mobiele telefoon of tablet betalen. De betaling via iDeal wordt meteen verwerkt. We zullen de bestelling dan ook gelijk in behandeling nemen. Voor het betalen met iDeal gelden er geen minimum en maximum bedragen. Voorwaarde is alleen dat er ten tijde van de betaling voldoende saldo op de rekening staat.

Credit Card

Natuurlijk kun je ook met een Credit Card je bestelling betalen. We accepteren Credit Cards van MasterCard, Visa en American Express. Een betaling door middel van een Credit Card is gelijk verwerkt en wij zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken. Ook voor het gebruik van de Credit Card heb je veelal een electronic cardreader nodig. Het is handig om die vast klaar te leggen voordat je gaat bestellen.

Klarna € 1,95

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van achteraf betalen, dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.

Mister Cash

Woon je België, dan kunt u ook betalen met Mister Cash. De betaling is dan direct verwerkt en we zullen de bestelling dan ook gelijk verwerken.

Als particulier kun je op verzoek achteraf betalen. Indien je hiervan gebruikt wilt maken kun je contact opnemen met onze klantenservice.Alle manieren van betalen zijn kosteloos. Je betaalt dus alleen voor de bestelling.

Vragen over betalen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag.